8 moduri creative pentru a folosi o cană din email

Pe lângă modalitățile obișnuite de folosire a cănilor de email, pentru cafeaua de dimineață, ceaiul încălzit la focul de tabără sau vinul pe care-l bei stând sub o păturică și făcând retrospectiva zilei, cănile din email pot fi folosite și în moduri mai creative.

Știi și tu că fiecare merită a doua șansă. Acest principiu se aplică și în cazul cănilor, cărora, cu o ușoară doză de creativitate, le oferim o nouă șansă și un nou început. Dacă această doză îți lipsește pe moment, venim noi în ajutorul tău și îți dăm câteva idei.

Cele 8 moduri creative de a folosi o cană din email sunt:

 1. Ghiveci pentru plante

Una dintre cele mai simple metode în care poți refolosi o cană este s-o transformi într-un ghiveci de ierburi sau flori. Plantează în ea câteva dintre ierburile tale preferate, ca să te asiguri că le ai mereu la îndemână în bucătărie. Ai nevoie doar de câteva semințe, pământ de flori, apă și puțină răbdare.

2. Farfurioară cu mâncare pentru păsări

Agață o sfoară de toarta cănii și prinde-o de ramurile unui copac. Mai ai nevoie doar de câteva semințe și voilà, ai creat un obiect care ajută și face diferența în viața de zi cu zi a unui animal. Să nu mai spun că te vei bucura de ciripitul păsărilor în fiecare zi.

3. Transform-o în suport de lumânare

O altă modalitate simplă prin care poți oferi noi dimensiuni cănii tale și care necesită timp și bani foarte puțini, este s-o transformi într-un suport de lumânare. Pentru asta poți folosi chiar resturi de la lumânările demult arse pe care le retopești pe baie de aburi. Ai nevoie de un fitil și, dacă vrei, câteva uleiuri aromatice.

4. Folosește-o pe post de boxă

Vrei să iei muzica cu tine pe oriunde ai merge? Dar totuși, nici nu ai vrea să audă o stradă întreagă ce asculți? Pune-ți telefonul, cu partea care are difuzorul, în cană și folosește cana din email pe post de amplificator.

5. Păstrează-ți ustensilele de scris în ea

Cana poate fi transformată ușor într-un suport pentru ustensilele de scris de pe biroul tău.

6. Transform-o în obiect de decor

Cu atât de multe amintiri adunate în ea, ar fi păcat să o arunci. Cu cât reușești să aduni în ea mai multe povești și amintiri, cu atât arată mai rustic. Poți adăuga în cană câteva elemente din natură, cum ar fi conuri de brad, pietricele colorate sau bețișoare de scorțișoară, cu ajutorul cărora să creezi un obiect decorativ simpatic pentru camera ta.

7. Transform-o în organizator

Dacă ai mai multe căni din email în casă, le poți bate în cuie pe o bucată de lemn pe care să o folosești ca și suport de chei, ștergare de bucătărie, clame de haine, etc.

8. Folosește-o în călătoriile tale

Trăim în era digitală. Toată lumea are conturi pe rețelele de socializare, toată lumea face poze și toată lumea călătorește. Poți să-ți transformi cana în laitmotivul călătoriilor tale, purtând-o în diferite destinații și făcând din ea o semnătură că „ai fost acolo”.

Ce alte modalități creative de a folosi cănile din email mai știi? Caută-ți cana care să te reprezinte cel mai bine în magazinul nostru Lumea-n Dar, pe care îl poți vizita aici.

 

One thought on “8 moduri creative pentru a folosi o cană din email

  1. Pingback: Beneficiile cănilor din email - Lumea-n Dar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *