Beneficiile cănilor din email

căni emailate

Mulți dintre noi, atunci când vedem o cănile din email, ne gândim la trecutul nostru, la copilăria noastră. Pe acea vreme, fie că vorbim de apa de la fântâna bunicilor pe care o scoteam într-o găleată de email, farfuria pe care o dădeam jos de pe masă cu cotul mâinii sau cana în care se strângea laptele proaspăt de la vacă, emailul era un element prezent în casele tuturor. Cu toate astea, primele obiecte emailate cunoscute sunt 6 inele găsite într-un mormânt micenian de la Kouklia, Cipru. Ele ar putea fi datate încă din 1230 și pot fi folosite ca dovezi ale smalțului introdus în Grecia Antică.

Totuși, ce sunt cănile din email?

Așa cum le spune și numele, sunt căni făcute din oțel alb emailat, rezistent la zgârieturi. Acoperirea obiectelor din oțel cu email protejează materialul de bază de rugină, conferă articolului o estetică plăcută și garantează sănătatea și siguranța în timpul utilizării emailului în bucătărie. Durabilitatea sa este rezultatul arderii la temperaturi ridicate (aproximativ 850 ° C) Acest lucru nu numai că îl face durabil, dar îl face adecvat pentru utilizarea pe aragaz (inclusiv plite cu inducție) și îl face sigur pentru mașina de spălat vase.

Care sunt beneficiile cănilor din email?

    1. Sunt o alternativă a plasticului

Faptul că plasticul dăunează planetei este un subiect dezbătut de multă vreme, pe care nu are sens să îl mai dezbatem și noi aici. Așadar, cănile de email sunt o alternativă sănătoasă și de lungă durată la consumul de plastic. Cu alte cuvinte, le poți umple cu apă de la izvoarele găsite în drumețiile tale, îți poți lua cafeaua la pachet în ele și de ce nu, le poți lua la iarbă verde, în natură.

    2. Investiție pe timp lung

Datorită oțelului, cănile de email sunt rezistente la zgârieturi. Asta face ca durata lor de viață să fie una lungă. Și dacă facem puțină introspecție, sunt sigură că ai văzut și tu cel puțin o astfel de cană la bunicii tăi, care rezistă și acum. Se curăță foarte ușor, se poate pune și în mașina de spălat și cel mai important, nu reține mirosuri.

    3. Sunt multifuncționale

Le poți folosi atât pe un arangaz normal, cât și pe o plită cu inducție. Și nici focul dintr-un foc de tabără nu le deranjează. Mai mult, sunt cunoscute ca fiind și benefice pentru sănătate deoarecere în procesul de fierbere nu eliberează substanțe toxice în mâncare.

În plus, dacă te-ai săturat să le folosești ca și suport pentru băuturile tale, le poți reconfigura viața într-un mod creativ. Că știi cum e, cu toții merităm a doua șansă. Am scris aici un articol despre câteva moduri creative în care să folosești cănile din email.

    4. Sunt robuste

Pentru cei care au două mâini stângi, așa cum am și eu de multe ori și scap toate, cănile de email sunt sfinte. Nu trebuie să-ți faci griji dacă le scapi, nu se spag. Cu toate astea, ele sunt ușoare, le poți agăța cu ajutorul unei carabine la rucsacum tău, așa că nu mai trebuie să-ți faci griji că le uiți cine știe pe unde. Totuși, în timp, ele ajung să-și arate greutățile prin care au trecut (citește până la sfârsit și află cum).

    5. Au diferite tematici

Fecare cană din colecția Lumea-n Dar vine cu povestea ei și are diferite tematici. Noi le producem în număr limitat, așa că nu trebuie să-ți faci grijă că aceeași cană o mai vezi la încă 274 de persoane.

    6. Sunt bune de fotografiat

Tot legat de punctul 3 este și faptul că ele pot deveni într-un mod simplu, laitmotivul călătoriilor tale. Le poți poza având orice fundal în spate, indiferent că ești la mare sau pe creasta unui munte.

Așa cum spunea mai sus, cănile din email reprezintă o oarecare un mod nostalgic de a privi trecutul, dar și un toast duios pentru viitoarele aventuri. Sunt căni cu amintiri și sentimente, pline de multe cuvinte care nu pot fi rostite. Iar amintirile culese le vei vedea în timp, atunci când buza lor argintie va începe să se cojească iar rugina va începe să-și facă loc printre smalțul alb sărit. Îi vor apărea riduri, semn mult prea clar că multitudinea de amintiri vine la pachet cu trecerea timpului.

căni emailate

 

Alege-ți o cană din email care să te descrie perfect atât pe tine cât și povestea ta, din colecția noastră pe care o găsești aici.

Ne poți urmări și pe Facebook sau pe Instagram.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *