DESPRE NOI

Lumea-n Dar. Accesorii cu dor de ducă.

Bine ai venit! Dacă ai un suflet de călător și ai vrea să oferi sau să-ți oferi măcar un colțișor de lume-n dar, atunci ai nimerit în locul potrivit!

Câteva cuvinte despre noi

Noi suntem Andrada și Petri, iar acum patru ani ne-am împachetat viața în rucsaci și am decis să călătorim și să visăm frumos în jurul lumii. Toată această experiență, cu bune și cu rele, am  transpus-o în cuvinte pe pagina I Believe in Traveling.

Dar, cum pasiunea pentru călătorii nu poate fi ilustrată doar în cuvinte, am decis să o transpunem și într-o formă palpabilă. Facem asta prin obiecte și cadouri care să întruchipeze și să poarte mai departe acest spirit de aventură. Așa s-a născut primul produs care poartă marca Lumea-n Dar: peste mări și țări, inspirat fiind de frumusețea locurilor pe care am avut șansa de a le vizita. De atunci, multe alte amintiri s-au conturat în daruri, gata de a fi admirate și alese de călătorii potriviți.

Întrucât cunoaștem prea bine nevoia de utilitate a tuturor bunurilor pe care le luăm în expediție, produsele noastre sunt gândite pentru a fi în primul rând practice. Astfel că dimensiunile lor sunt compacte, pentru a le putea lua cu tine oriunde, dar suficient de încăpătoare. Nu în ultimul rând, sunt atât de drăguțe, încât pot fi oferite cadou oricând și oricui.

Cum nu e nevoie să mergi prea departe pentru a auzi strigătul de ajutor al planetei, am decis să renunțăm la plastic pentru a crea produse ecologice și sustenabile. De asemenea, pentru că ne dorim să-i sprijinim pe cei care fac lumea din jurul nostru măcar puțin mai bună, parte din cadourile noastre sunt produse într-un atelier care angajează persoane cu dizabilități.

Așadar, după 4 ani de călătorii intense ne-am întors acasă. Ne-am întors pentru a urma un nou vis și a crea Lumea-n Dar, primul magazin de cadouri pentru călători. Nu există ceva mai frumos decât să-ți oferi sau să-i oferi cuiva drag toată Lumea-n Dar.

Principiile Lumea-n Dar

Pe principiul sustenabilității am creat Lumea-n Dar, un concept care încearcă să combine într-un mod echilibrat echitatea socialăconservarea mediului înconjurător și câștigurile economice.

Credem că schimbarea vine din fiecare dintre noi. Așadar, încercăm să diminuăm activ daunele pe care acțiunile noastre le-ar avea asupra planetei. Astfel că, ne implicăm în lupta pentru reciclare, acolo unde putem face o diferență. Spre exemplu, pentru a reduce consumul inutil de produse, ambalajele sunt simple, neinscripționate, pentru ca tu să le poți refolosi.

Cu toate astea, suntem perfect conștienți de nevoia de educare în domeniul mediului pentru a ajunge la regenerarea lucrurilor. Pe lângă produsele longevive, menite să te însoțească într-o călătorie lungă, oferim articole de educare în această direcție.

Echitatea socială și respectul pentru publicul nostru se vede prin transparența pe care o afișăm și prin faptul că mereu ne îmbunătățim produsele și să căutăm alternative mai puțin nesănătoase.

Găsești magazinul nostru de cadouri pentru călători la secțiunea magazin, pe Facebook sau Instagram.

Cu drag,
Echipa Lumea-n Dar